Newcomers.dk

Projekt Newcomers er et nationalt biblioteksprojekt, som har til formål at udvikle og markedsføre bibliotekernes mangfoldighed af services overfor udenlandske vidensmigranter

Projektets idékatalog giver inspiration og opskriften til at lave arrangementer for newcomers

Newcomers.dk er et projektsite der fungerer som informations/inspirations/erfarings-bank for de danske folkebiblioteker som har lyst til at arbejde med målgruppen newcomers.

Newcomers.dk er primært henvendt til folkebibliotekerne, men kan også sagtens anvendes af andre interesserede, som gerne vil/eller allerede arbejder med en fastholdelsesstrategi over for udenlandske arbejdsmigranter. På hjemmesiden er der adgang til nationale og internationale rapporter om newcomers og andre materialer, som giver en god indsigt i målgruppen, markedsføringsmaterialer rettet mod newcomers, oversigt over samarbejdspartnere og idé -og erfaringskatalog over de arrangementer og services som er blevet udviklet i forbindelse med Projekt Newcomers.

Newcomers.dk kan bruges af institutioner og virksomheder, som gerne vil arbejde med at få newcomers og deres familier til at falde bedre til i Danmark og i lokalmiljøet.