Rekruttering

Filtrer
 

Integration på arbejdsmarkedet 2014

 
Survey blandt ledere om integration på arbejdspladserne af indvandrere og efterkommer fra ikke-vestlige lande af personer
Lederen

Guide til mangfoldig rekruttering

 
Guide med elleve rekrutteringstrin og tips til, hvad virksomheder skal tænke på, når de leder efter den helt rigtige til virksomheden og samtidig ønsker at øge mangfoldigheden
Foreningen Nydansker

EksportJob - jobdatabase forener virksomheder med nydanskere

 
Jobindex har lavet en særlig job- og CV-database for eksportjob. Ideen med jobdatabasen er, at højtuddannede jobsøgende med specialviden om lande, kultur og sprog kan finde og søge job, hvor deres baggrund er en klar fordel. Samtidig er det nemt for virksomheder at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, de gerne vil eksportere til og dermed øge eksporten
Jobindex

Rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft. Danmark, Norge, Holland, Storbritannien og Canada

 
Denne rapport undersøger, hvordan en række lande rekrutterer og fastholder højtuddannet arbejdskraft fra tredjelande, og opstiller et idékatalog over best practice på området.
SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Nydanske kvinder i job

 
Syv nydanske kvinder fortæller om glæden ved at komme ud på arbejdsmarkedet, og deres ledere deler deres gode erfaringer. På trods af manglende uddannelse og joberfaring finder mange nydanske kvinder alligevel arbejde.
Cabi - bedre arbejde til flere

Fritidsjobindsatser

 
Mange unge i udsatte boligområder har særlige udfordringer i forhold til at finde fritidsjob. Disse kan fritidsjobindsatser hjælpe dem med at løse. I udgivelsen Fritidsjob - Inspiration til arbejdet med børn og unge præsenteres læseren for fire tilgange til at få unge i fritidsjob.
CFBU - Center for Boligsocial Udvikling

Fritidsjob til alle unge

 
Fritidsjob gavner de fleste unge, men ikke alle har let ved at få et. Det er især svært for unge uden netværk, herunder mange unge med anden etnisk baggrund. Folderen Fritidsjob til alle unge klæder ungevejledere på til at hjælpe disse unge til at tage det første skridt mod arbejdsmarkedet.
Cabi - bedre arbejde til flere

Jobnetværk for nydanskere

 
Et gratis tilbud til rekruttering. Alle arbejdspladser kan via Foreningen Nydansker videreformidle ledige stillinger direkte ud til Jobnetværk for nydanskere.
Foreningen Nydansker

International rekruttering, Barrierekatalog

 
Katalog over barrierer ved international rekruttering, betragtet fra myndigheds-, organisations-, virksomheds- og arbejdstagerperspektiv.

International rekruttering, Løsningskatalog

 
Et Katalog over løsningsforslag, der kan fjerne eller begrænse barriererne for international rekruttering. Løsningsforslagene er baseret på en kortlægning af regler, roller, opgaver og forløb for international rekruttering samt en afdækning af de barrierer, som danske virksomheder og udenlandske arbejdstagere oplever i relation hertil.

International rekruttering, Kortlægning af regler, roller, opgaver og forløb

 
Kortlægning af gældende regulering, myndighedsroller, administrative processer og praksis, systemanvendelse og information i forbindelse med danske virksomheders rekruttering af international arbejdskraft.

Indsats for ledige selvforsørgede betaler sig!

 
Pjecen viser, hvordan en indsats over for ledige selvforsørgede kan medføre økonomisk gevinst for kommunen. Herudover er der inspiration via konkrete eksempler på tilbud for målgruppen.

Tjek på fritidsjob

 
Cabi-folderen Tjek på fritidsjob? taler til de unge og er fyldt med gode råd og regler. Folderen er bygget op som svar på en række spørgsmål, fx ’Hvordan skriver du en ansøgning?’, ’Hvordan kommer du godt ind ad døren?’ eller ’Hvordan passer du dit job?’ Målet er, at svarene klæder den unge fuldt på til at søge et fritidsjob.
Cabi - bedre arbejde til flere