EksportJob - jobdatabase forener virksomheder med nydanskere

Udgivet af: Jobindex august 2013
Jobindex har lavet en særlig job- og CV-database for eksportjob. Ideen med jobdatabasen er, at højtuddannede jobsøgende med specialviden om lande, kultur og sprog kan finde og søge job, hvor deres baggrund er en klar fordel. Samtidig er det nemt for virksomheder at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, de gerne vil eksportere til og dermed øge eksporten

EksportJob bygger bro mellem virksomheder og nydanskere, og har derfor to målgrupper:

1. Nydanskere, der ønsker at arbejde med eksport
Vil du arbejde med eksport? Er du højtuddannet med kendskab til lande, kultur og sprog?

Så har vi gjort det nemt for dig at finde job via vores eksportjob-database. Jobindex har oprettet en særlig CV-database for jobsøgende, der gennem deres baggrund eller uddannelse har en specialviden om kultur og sprog i specifikke lande.

Databasen gør det meget nemt at finde jobs, hvor din baggrund og specialviden er en stor fordel.

2: Virksomheder, der ønsker at øge deres eksport
Ønsker I at få endnu mere succes med eksport? Mangler I specialister inden for eksport, kultur og sprog?

Det er nu blevet nemmere for virksomheder at søge efter højtuddannede med specialviden om lande og kulturer i vores nye CV-database.

I Danmark er der mange højtuddannede med specialviden om lande og kulturer, som enten er nydanskere eller som er uddannet inden for kultur og sprog. De kan via deres viden hjælpe jer på nye vækstmarkeder og øge eksporten. Vi gør det nemt for jer at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, I gerne vil eksportere til.

Besøg www.eksportjob.dk

Kontakt

Jobindex
Gitte Tofte
Holger Danskes Vej 91, 2.
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38323433