Rekruttering

 

Guide til mangfoldig rekruttering

 
Guide med elleve rekrutteringstrin og tips til, hvad virksomheder skal tænke på, når de leder efter den helt rigtige til virksomheden og samtidig ønsker at øge mangfoldigheden
Foreningen Nydansker

EksportJob - jobdatabase forener virksomheder med nydanskere

 
Jobindex har lavet en særlig job- og CV-database for eksportjob. Ideen med jobdatabasen er, at højtuddannede jobsøgende med specialviden om lande, kultur og sprog kan finde og søge job, hvor deres baggrund er en klar fordel. Samtidig er det nemt for virksomheder at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, de gerne vil eksportere til og dermed øge eksporten
Jobindex

Fritidsjobindsatser

 
Mange unge i udsatte boligområder har særlige udfordringer i forhold til at finde fritidsjob. Disse kan fritidsjobindsatser hjælpe dem med at løse. I udgivelsen Fritidsjob - Inspiration til arbejdet med børn og unge præsenteres læseren for fire tilgange til at få unge i fritidsjob.
CFBU - Center for Boligsocial Udvikling

Fritidsjob til alle unge

 
Fritidsjob gavner de fleste unge, men ikke alle har let ved at få et. Det er især svært for unge uden netværk, herunder mange unge med anden etnisk baggrund. Folderen Fritidsjob til alle unge klæder ungevejledere på til at hjælpe disse unge til at tage det første skridt mod arbejdsmarkedet.
Cabi - bedre arbejde til flere

Jobnetværk for nydanskere

 
Et gratis tilbud til rekruttering. Alle arbejdspladser kan via Foreningen Nydansker videreformidle ledige stillinger direkte ud til Jobnetværk for nydanskere.
Foreningen Nydansker

International rekruttering, Løsningskatalog

 
Et Katalog over løsningsforslag, der kan fjerne eller begrænse barriererne for international rekruttering. Løsningsforslagene er baseret på en kortlægning af regler, roller, opgaver og forløb for international rekruttering samt en afdækning af de barrierer, som danske virksomheder og udenlandske arbejdstagere oplever i relation hertil.

Tjek på fritidsjob

 
Cabi-folderen Tjek på fritidsjob? taler til de unge og er fyldt med gode råd og regler. Folderen er bygget op som svar på en række spørgsmål, fx ’Hvordan skriver du en ansøgning?’, ’Hvordan kommer du godt ind ad døren?’ eller ’Hvordan passer du dit job?’ Målet er, at svarene klæder den unge fuldt på til at søge et fritidsjob.
Cabi - bedre arbejde til flere