Expat in Denmark

Udgivet af: Dansk Industri august 2013
Expat in Denmark er et netværk for udenlandske medarbejdere i Danmark. Det overordnede mål er at gøre Danmark til et mere attraktivt land at bo og arbejde i for udenlandske arbejdstagere.

Expat in Denmark er et online-netværk for expats i Danmark. Expat in Denmarks platforme udgøres af hjemmesiden www.expatindenmark.com samt af profiler på Facebook, Twitter og LinkedIn, hvor expats fra hele landet kan interagere. Expat in Denmark arrangerer sociale, kulturelle og erhvervsmæssige arrangementer  for expats og deres familier. Hjemmesiden samler også praktiske informationer til expats og formidler viden om aktører, netværk, publikationer, nyheder og websteder. Expat in Denmark samarbejder med lokale og regionale aktører på området om at arrangere aktiviteter og netværk. Fx. har Expat in Denmark haft et tæt samarbejde med bibliotekerne i forhold til at afholde de populære Expat Dinners. 

Resultat og effekt

Expat in Denmark har omkring 8000 medlemmer. En survey blandt 556 expats, der i 2011 var tilknyttet Expat in Denmark, viser at seks ud af ti har svaret, at de helt klart vil anbefale Expat in Denmark til andre. 

Brug værktøjet

Besøg hjemmesiden www.expatindenmark.com og tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du hver 2. uge vil modtage informationer om events og andet af relevans for expats. 

Kontakt

Dansk Industri
Sarah Sylvest Hermann
H.C Andersens Boulevard 18, 1787 København v