Udenlandsk arbejdskraft

 

Expat in Denmark

 
Expat in Denmark er et netværk for udenlandske medarbejdere i Danmark. Det overordnede mål er at gøre Danmark til et mere attraktivt land at bo og arbejde i for udenlandske arbejdstagere.
Dansk Industri

Beretning om vurdering og anerkendelse af udenlandske uddannelseskvalifikationer m.v.

 
Uddannelsesministeren afgiver hvert år en beretning til Folketinget om vurdering og anerkendelse af udenlandske uddannelseskvalifikationer m.v.
Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Work-live-stay Southern Denmark

 
Foreningen work-live-stay har til formål at forbedre syddanske virksomheders muligheder for at vækste ved at sikre optimale rammer for tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft.
work-live-stay southern denmark

Expatviden.dk

 
Expatviden.dk indeholder en oversigt over danske projekter og initiativer, der sætter fokus på at modtage og fastholde højtkvalificeret udenlandske medarbejdere og deres familier samt internationale studerende.
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), Beskæftigelsesministeriet

Turbovurdering af udenlandske uddannelser for virksomheder

 
Virksomheder kan få en ekstra hurtig vurdering, når de overvejer at ansætte en person med udenlandske uddannelsespapirer.
Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Jobdesingmanual Eu- projekt ”Kvinder på vej”

 
Jobdesignmanualen har et reelt fokus på den enkelte kvindes ressourcer. En tilgang til den enkelte kvindes arbejdsmarkedsprofil, som en ganske særlig profil med særlige muligheder, og dermed en grundlæggende tilgang som et endnu ikke optimalt udnyttet potentiale for arbejdskraft og vækst.
Kvinder på Vej

Copenhagen Talent Bridge

 
Copenhagen Capacity

Medics on the Move (MoM)

 
Medics on the Move er en webbaseret platform, der giver sundhedsfagligt personale, som arbejder i udlandet, sproglige værktøjer og støtte til at fungere effektivt på deres nye arbejdsplads. MoM bruger den nyeste teknologi til at levere et målrettet sprogundervisningsprogram.

Fritidsjobformidlingen

 
Fritidsjobs er et af de vigtigste redskaber til at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Derfor har Københavns Kommune iværksat et projekt, der skal tilvejebringe flere af slagsen. Målet med Fritidsjobindsatsen er dels at skabe fritidsjobs til unge under 18 år i Københavns Kommune og dels at klæde de unge på til at kunne varetage og fastholde disse fritidsjobs.
Jobcenter København

Guide til virksomheder, der vil fastholde højtuddannede udenlandske medarbejdere

 
Guiden består af fire trin med gode råd, som hjælper en dansk virksomhed i forhold til at ansætte og fastholde udenlandske medarbejdere; før den udenlandske medarbejder ankommer, når medarbejderen ankommer, mens medarbejderen er i virksomheden, og når medarbejderen forlader virksomheden.

Welcome to Denmark – a Guide for Employees and Students from Abroad

 
Hæftet er en guide til hvordan man kan studere eller få arbejde i Danmark.

God praksis på kurser i arbejdsmarkedsdansk – et katalog

 
Formålet med dette ”god praksis-katalog” er at formidle gode ideer til etablering, gennemførsel og evaluering af kurser i arbejdsmarkedsdansk. Her findes gode eksempler på hvordan de forskellige aktører i samarbejde kan etablere og kvalificere kurser i dansk for tosprogede medarbejdere på arbejdspladsen

Welcome Package for Migrant Workers

 
Welcome Package for Migrant Workers er en webside, som bl.a. består af online sproglæringsmateriale på grundniveau og lettilgængelige informationer om sociale, kulturelle og lovgivningsmæssige forhold i Danmark
VIFIN

Udenlandsk medarbejder?

 
Hvis du som virksomhed har eller overvejer at ansætte udlændinge, er denne håndbog en genvej til et godt samarbejde.
Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Portal til de lovregulerede erhverv

 
Portalen informerer om, hvordan erhvervsudøvere med udenlandske kvalifikationer kan få adgang til at arbejde inden for de forskellige lovregulerede erhverv i Danmark.
Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Godt på vej mod fremtiden - En guide til mentorforløb

 
Guiden som hjælper dig i gang med et mentorfoløb på din arbejdspalds
Foreningen Nydansker

MobiDic

 
MobiDic er brancherettede ordbøger, der henvender sig til arbejdstagere, som taler polsk, tysk eller engelsk
Det Lokale Beskæftigelsesråd Vejle

Workindanmmark og Workindenmark.dk

 
Workindenmark hjælper danske virksomheder med rekruttering og fastholdelse af højt kvalificerede internationale medarbejdere, samt hjælper udenlandske jobsøgere med at finde arbejde i Danmark
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), Beskæftigelsesministeriet

Landehåndbog over udenlandske uddannelser

 
Landehåndbogen giver vejledende information om udenlandske uddannelsessystemer, og hvad de forskellige typer uddannelse vurderes som i Danmark.
Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Vurdering af udenlandske uddannelser

 
Styrelsen for Forskning og Uddannelse foretager vurderinger af udenlandske uddannelser til brug såvel på arbejdsmarkedet som i uddannelsessystemet.