Turen går til mentorland - guidebog for mentorer og for dem, der får en mentor

Udgivet af: Mentorland september 2010
En guidebog er noget, man kikker i, før man rejser ud. Eller griber fat i undervejs på rejsen, når man har brug for viden og for ny inspiration. Det er sådan, vi har skrevet denne guide for mentorer og for dem, der får en mentor.

Turen går til mentorland - guidebog for mentorer og for dem, der får en mentor er en opslagsbog i 12 dele, som kan læses og bruges hver for sig. Den er skrevet, så den kan bruges af både mentorer og hovedpersoner. Og måske bedst i fællesskab, så man tager den frem på møderne, når man har brug for at samle sig om det ene eller andet. Men også alle de, organiserer og administrerer mentor-ordningerne, kan have gavn af at læse guidebogen for at forstå, hvordan det er ”ude i virkeligheden”. Guiden er nemlig baseret på erfaringer fra praksis, dels gennem forskningsbaseret viden og dels fra erfaringer med forskellige typer mentorordninger.

Guiden handler overvejende om mentorordninger, der forbindes med det rummelige arbejdsmarked. Men der er ikke skarpe grænser i forhold til andre mentor-ordninger.

Kontakt

Mentorland
Lars Holmboe
Rughaven 49
4000
Roskilde
Tlf.: 61688614