www.internationalcommunity.dk

Udgivet af: International Community januar 2011
International Community er Erhverv Aarhus’ netværk for virksomheder med en international profil og for udenlandske medarbejdere, der er bosat i Østjylland. Netværket understøtter erhvervslivets modtagelse, fastholdelse og rekruttering af international arbejdskraft, og arbejder for at styrke regionen som et attraktivt område for internationale medarbejdere og deres familier

International Communitys hjemmeside, www.internationalcommunity.dk, samler al den praktiske information internationale medarbejdere og deres familier har behov for. Portalen informerer blandt andet om etablering og praktiske forhold i regionen, eksempelvis kontakt til offentlige myndigheder, boligforhold, børnepasning og uddannelsesmuligheder. Målet er at sikre, at det bliver så let som muligt at etablere sig i Aarhus, således at familiens ressourcer ikke bruges på administrative opgaver, men i stedet kan bruges på kultur, fritid, sport og netværk.

Organisationen har flere end 2.400 medlemmer bestående af virksomheder, offentlige myndigheder og uddannelsesinstitutioner, internationale medarbejdere, medfølgende ægtefæller og familier samt internationale danskere. International Community hører hjemme under Erhverv Aarhus og er støttet af midler fra Region Midt og Den Europæiske Socialfond samt af midler fra medlemsvirksomhederne, Aarhus Universitet og Aarhus Kommune.

Resultat og effekt

www.internationalcommunity.dk er de internationale medarbejderes netværksportal til etablering af en tilværelse i Aarhus-regionen. International Community tilbyder både faglige og sociale arrangementer for de internationale medarbejdere samt deres medrejsende ægtefæller og familier. Arrangementerne giver viden om livet i Danmark, den danske kultur, skaber social kontakt til danskerne og styrker det fælles netværk. International Community afholder tæt på 100 arrangementer om året.

Brug værktøjet

Gå til www.internationalcommunity.dk for yderligere info.

Kontakt

International Community
Tiny Maerschalk
Nordhavnsgade 4
Tlf.: 86127200
Del din integrationsviden

Indsend rapport, håndbog eller lignende:
Udfyld skema her

Har du metoder og gode erfaringer, der ikke er beskrevet i en rapport?
Udfyld skema her