Repatriering

 

En fremtid i de kurdiske selvstyreområder i Irak?

 
Rapporten "En fremtid i de kurdiske selvstyreområder i Irak?" beskriver projekt, som Dansk Flygtningehjælp har haft ift. afklaring af frivillig tilbagevenden til KRI (’Kurdistan Region of Iraq).
Dansk Flygtningehjælp

Tilbage til Vietnam

 
Tilbage til Vietnam er et oplysningsprojekt for ældre vietnamesiske flygtninge og indvandrere om mulighederne for at vende tilbage til Vietnam
Dansk Flygtningehjælp

At flytte fra ét hjemland til et andet

 
Rapporten "At flytte fra ét hjemland til et andet" har til formål at dele erfaringerne fra Dansk Flygtningehjælps projekt " Otium i hjemlandet – oplysningsprojekt for de tidligere ”gæstearbejdere” fra Tyrkiet og det tidligere Jugoslavien” med alle, der måtte interessere sig for målgruppen og problematikken.
Dansk Flygtningehjælp

Integration i Danmark eller tilbage til hjemlandet

 
Rapporten "Integration i Danmark eller tilbage til hjemlandet" beskriver et afklaringsprojekt for svært traumatiserede flygtninge fra Bosnien-Hercegovina.
Dansk Flygtningehjælp

Integration i Danmark eller tilbage til hjemlandet - Et afklaringsprojekt for svært traumatiserede flygtninge fra Bosnien-Hercegovina

 
Evalueringsrapport for pilotprojekt der havde til formål, at støtte og vejlede svært traumatiserede bosniske flygtninge i deres afklaring af forholdet til hjemlandet – om de ønsker at vende tilbage eller fokusere på en fremtid i Danmark.
Dansk Flygtningehjælp

Integration i Danmark eller tilbage til hjemlandet. Pjecen er udgivet på flere sprog

 
Pjecen er resultatet af et afklaringsprojekt for svært traumatiserede flygtninge fra Bosnien og Hercegovina
Dansk Flygtningehjælp
Del din integrationsviden

Indsend rapport, håndbog eller lignende:
Udfyld skema her

Har du metoder og gode erfaringer, der ikke er beskrevet i en rapport?
Udfyld skema her