Integrationsindsats

 

Om at rydde sten af vejen

 
En vidensrapport fra Integrationstræf 14
Socialstyrelsen

Integration på to hjul

 
I projektet deltog 15 unge. I dag har de alle fokus på arbejde og uddannelse: En er på DTU, en på Teknisk Skole, to tager 10. klasse på VUC, to tager Forberedende Voksenuddannelse (FVU), en er på produktionsskole og de sidste otte er i fuld gang med at tage dansk prøve 2, så de kan komme videre i arbejde eller uddannelse.
Gribskov Kommune

Evaluering af Københavns værtsprogram

 
Dette er en evaluering fra 2012 af Københavns værtsprogram, der har til formål at fremme inklusion gennem match mellem nytilkomne udlændinge og frivillige københavnske værter.
Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Ind i Danmark: skabelse af sted og tilhørsforhold blandt nyankomne flygtningefamilier bosat i mindre danske lokalsamfund

 
Ph.d.-afhandling om nyankomne flygtninges sociale inklusion og eksklusion i danske modtagerkommuner - baseret på 12 måneders antropologisk feltarbejde og kvalitativ dataindsamling blandt flygtningefamilier boligplacerede i mindre danske lokalsamfund
Københavns Universitet

Nye mænd i Danmark

 
Websitet Nye mænd i Danmark stiller skarpt på den gode integrationshistorie. Her kan du læse 30 mænds unikke og usædvanlige historier om deres liv i Danmark. Websitet fik i 2009 Formidlingsprisen for bedst på nettet.
KVINFO - Center For Information Om Kvinde- og Kønsforskning
Del din integrationsviden

Indsend rapport, håndbog eller lignende:
Udfyld skema her

Har du metoder og gode erfaringer, der ikke er beskrevet i en rapport?
Udfyld skema her