Københavns Mangfoldighedscharter

Udgivet af: Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen juni 2011
Københavns Mangfoldighedscharter er en Kommunal indsats, der har til formål at sætte mangfoldighed på dagsordenen i lokale virksomheder. Over 600 virksomheder har skrevet under på Københavns Mangfoldighedscharter.

I 2011 lancerede Københavns Kommune programmet Bland dig i byen og Københavns Mangfoldighedscharter for at udnytte potentialet ved københavnernes forskellighed og gøre mangfoldigheden til en styrke for byen og erhvervslivet. I dag er charteret omdrejningspunkt for et samarbejde mellem københavnske virksomheder og kommunen om at øge mangfoldigheden i erhvervslivet. For fremtiden vil Mangfoldighedscharteret en del af det nye Erhvervshus i København.

På hjemmesiden www.blanddigibyen.kk.dk kan virksomheder skrive under på Københavns Mangfoldighedscharter, hvormed de tilkendegiver, at de støtter op om byens mangfoldighed. Underskriften knytter desuden kontakt mellem kommunen og virksomheden. 

Siden kan bruges som inspiration til, hvordan man kan etablere et samarbejde mellem det offentlige og virksomheder om integrations- og inklusionsindsatser.

Kontakt

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Del din integrationsviden

Indsend rapport, håndbog eller lignende:
Udfyld skema her

Har du metoder og gode erfaringer, der ikke er beskrevet i en rapport?
Udfyld skema her