Interkulturel.com

Udgivet af: interkulturel.com april 2011
Interkulturel.com er et interaktivt undervisningswebsite med inspiration til at styrke dialog på tværs af kulturelle forskelle. Især velegnet til at styrke tværkulturelt forældresamarbejde i institutioner

Hjemmesiden har fokus på, hvordan den kulturelle dimension kan give vanskeligheder, når mennesker med vidt forskellige oprindelser og kulturelle baggrunde mødes.

Nettets muligheder er brugt til at skabe et læringsunivers, der inspirerer til bedre dialog med mennesker, der har en kulturbaggrund, som er helt anderledes end ens egen.

Gennem test, teori og øvelser skal brugeren blive bedre til at balancere kulturens betydning. Det vil sige ikke at overdrive kultur, så alt for meget bliver gjort til noget, der har med kulturforskelle at gøre. Men heller ikke at underdrive det, så ingenting har noget med kultur at gøre.

Hjemmesiden har mange eksempler fra daginstitutionsverden. Den retter sig især til pædagoger, lærere, socialrådgivere, sundhedspersonale – men også private kan have glæde af siden.

Kontakt

interkulturel.com