Minimanual G til P

Udgivet af: Ministeriet for Børn og Undervisning august 2013
Et godt værktøj for uddannelses- og erhvervsvejledere, praktikpladskoordinatorer og andre, som arbejder med elever i en praktikpladssøgningssituation

Denne pixiudgave af undervisermanualen til ”Guiden til praktikplads” henvender sig til undervisere i praktikpladssøgning på erhvervsuddannelserne. Pixiudgaven er, som navnet antyder, en mini- og quickguide i anvendelse af værktøjet GtilP.dk og GtilP-appen. I modsætning til den større udgave, som fortsat kan findes på GtilP.dk, tager denne pixiudgave udgangspunkt i underviserens rolle, når eleven skal opsøge en virksomhed eller sende en skriftlig ansøgning.

Her bliver du som underviser i praktikpladssøgning guidet i at anvende inspirationsvideoer, videoer med gode og konkrete råd, værktøjer og skabeloner til ansøgninger og cv, samt GtilP-appen i din praktikpladsundervisning.

Både hjemmesiden og appen er udformet og designet i dialog med en bred skare af potentielle brugere, herunder unge, der ikke har dansk som modersmål.

Hjemmesiden, som appen supplerer, hedder www.gtilp.dk og vil fint kunne anvendes systematisk i danskundervisningen, hvor man forbereder eleven til at begå sig på arbejdsmarkedet.

Kontakt

Ministeriet for Børn og Undervisning
Ramanan Balasubramaniam
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K