Etinisk Ung

Etnisk Ung yder professionel rådgivning om æresrelaterede konflikter til unge, forældre og fagfolk. Rådgivningsteamet udgør en af landets stærkeste resurser inden for det æresrelaterede område.

Rådgivningsteamet arbejder målrettet for at mindske æresrelaterede konflikter i det danske samfund gennem anonym rådgivning til unge og forældre, sparring og vidensdeling med fagfolk samt generel oplysning omkring æresrelaterede problematikker til offentligheden.

I Etnisk Ung mener vi, at alle unge har ret til et liv uden pres og trusler, og den overbevisning danner grundlaget for vores arbejde.

Mere end 1100 unge og fagfolk ringer hvert år til vores hotline for at få rådgivning om alt fra tvangsægteskaber til dobbeltliv. Etnisk Ung er et gratis, anonymt og landsdækkende tilbud, der henvender sig til unge mænd og kvinder såvel som forældre.

Rådgiverne hos Etnisk Ung er specialiseret i rådgivning og mægling i æresrelaterede konflikter. Etnisk Ung tilbyder også gratis kurser og workshops i hele landet og står hvert år bag landets største konference om æresrelaterede konflikter.

Etnisk Ung har en særlig rådgivning, der er målrettet forældre med etnisk minoritetsbaggrund, som oplever udfordringer med deres børn på grund af kulturforskelle og modstridende ønsker og forventninger.

Etnisk Ung er forankret hos RED Safehouse.

Bliv videnscenter

Send en mail til redaktionen

Kontakt
Amaliegade 3, 1256 København K

Telefon: 8892 7332
Mail: nd@etniskung.dk
Website: http://www.etniskung.dk/